Пружина

690 грн.
 завтра
Виробник
SATO TECH
Каталоговий номер
CS2551F
Сторона встановлення
Передні
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у Харьков
    докладніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Застосовність

Товар підходить до марок/моделей авто :
- Opel: Combo
Товарна група:
- Підвіска і Рульове Пружини та ресори

Про виробника SATO TECH

SATO tech - бренд, что специализируется на изготовлении элементов подвески. На сегодняшний день под торговой маркой SATO tech выпускаются амортизаторы для европейских, азиатских и американских автомобилей. Полный ассортимент продукции охватывает большинство известных моделей автомобилей.

 

Конструкция амортизаторов SATO tech спроектирована таким образом чтобы:

*Увеличить качество сцепления колес с дорожным полотном;

*Повысить устойчивость автомобиля к опрокидыванию;

*Компенсировать износ других элементов и узлов;

*Создать максимально комфортные условия во время езды.



Усі запчастини SATO TECH →

Аналоги "CS2551F SATO TECH":

0 відгуків
688  грн  сьогодні
Артикул:
4063481
LESJOFORS
Придбати Код: 243484-2
Сторона встановлення: Передні
Форма пружини: гвинтова пружина
0 відгуків
1 122  грн  завтра
Артикул:
RH3326
KYB
Придбати Код: 123459-5
Сторона встановлення: Передні
Параметр: E
Ходова частина: для автомобілів зі стандартною ходовою частиною
Форма пружини: гвинтова пружина
Вага [кг]: 1.72
Товщина 1 [мм]: 12
Зовнішній діаметр [мм]: 130
Довжина [мм]: 306
0 відгуків
1 407  грн  термін 2 дн.
Артикул:
998 722
SACHS
Придбати Код: 200345-3
Сторона встановлення: Передні
Параметр: CC-SL
Діаметр [мм]: 11.75
Довжина [мм]: 316
Зовнішній діаметр [мм]: 131
SVHC: Нет информации. обратитесь. пожалуйста. к производителю!
0 відгуків
1 268  грн  термін 2 дн.
Артикул:
SP3516
MONROE
Придбати Код: 794488-25
Сторона встановлення: Передні
Вага [кг]: 1.9
Довжина упаковки: 41.5
Ширина упаковки [см]: 15.1
Висота упаковки [см]: 15.2